Tips om je sexy te kleden tijdens het uitgaan

De coronapandemie lijkt op zijn retour en na een maandenlange lockdown heeft de horeca onlangs haar deuren weer geopend. We kunnen weer naar de kroeg en naar gezellige restaurantjes (weliswaar op anderhalve meter afstand), en vanaf 13 augustus kun je ook weer naar diverse festivals. Superleuk natuurlijk en voor veel jongeren een verademing. Eindelijk weer gezellig dansen en sjansen. Dus, er kan weer geflirt worden! Natuurlijk wil je er dan ook op je opperbest uitzien. Geen oude kleding, maar sexy kleding waarmee je indruk maakt op de ander! In deze blog volgen wat leuke tips om je aantrekkelijk te kleden.

Sexy uitgaanskleding voor vrouwen!

Ben je een vrouw en ga je naar een festival? Een korte afgeknipte spijkerbroek doet het altijd goed, met daarop een T-shirt dat boven je navel komt. Ook zilverkleurige topjes doen het goed met zwarte vintage rokjes met borduursels erop. Of kies voor een leuke oversized blouse op een korte afgeknipte spijkerbroek. Met een lange rok met tijgerpatroon met lange split, daarop een zwart topje en hoge Dr. Martens steel je ook zeker de show. De kunst is vooral om zelf lekker creatief te zijn en volop te mixen en te matchen! En wees vooral origineel. Doe ook schoenen aan die lekker zitten (maar toch sexy zijn) want je wilt er natuurlijk wel uren op kunnen dansen. Indien je voor uitgaan in een kroeg kiest, ga dan voor kleding wat iets meer bedekt. Dus een lange sexy spijkerbroek met een sexy topje doet het altijd goed, of een hip jurkje. 

Geniet maar drink uiteraard met mate

Heel veel jongeren kunnen het alleen leuk hebben met drank op. En met name op festivals gaat er dan aardig wat drank doorheen. Met name nu de lockdown weer voorbij is denken sommigen dat ze een inhaalslag moeten maken en dan drink je al snel teveel! Mocht jij merken dat je echt over je eigen grenzen gaat met alcohol en steeds vaker een kater hebt of zelfs dingen doet die je liever niet doet kun je hulp zoeken. Je kunt allereerst een alcoholisme test doen; daarmee kun je erachter komen of je alcoholist bent. Zo ja, dan kun je bij verslavingszorg hulp zoeken om je drinkgedrag aan te pakken zodat je weer een gezondere leefstijl krijgt. Een alcoholisme test kan je dus veel inzicht bieden en eventueel de weg naar een beter leven zijn!

Geef een reactie